Jouw interieur verdient ook een nieuwe start in het nieuwe jaar!

Het nieuwe jaar is begonnen en de eerste blog van studio ANIKO is een feit. 

Heb je al een blik geworpen op onze nieuwe website? Deze is vanaf 1 januari 2022 live gegaan!  Wij gaan vol enthousiasme het nieuwe jaar in en hebben de missie om van jouw droominterieur realiteit te maken. Wij wensen jou voor dit nieuwe jaar naast liefde, gezondheid en geluk, ook een mooi en harmonieus interieur toe.
In deze blog helpen wij jou de eerste stappen te zetten om het ultieme gevoel van eigenheid in jouw interieur te brengen.

Leuk dat je de tijd neemt om onze eerste blog van het jaar te lezen! Velen van ons hebben goede voornemens voor het nieuwe jaar maar vergeten dat elk object om ons heen niet alleen ruimte in beslag neemt, maar ook veel zegt over wie je bent of wie je wilt zijn. Wat zegt jouw interieur over jezelf of over jouw onderneming en hoe voel je je daarbij?

Door op te ruimen maak je een nieuwe start

Zodra je de feestelijke artikelen uit jouw woning opruimt, ontstaat er vaak een leegte doordat de gezellige lichtjes weg zijn, de kerstboom wordt opgeruimd en plotseling voelt de woonkamer een beetje kaal aan. We raken heel snel gewend aan spullen die we in huis hebben staan.
Wellicht is het een mooi moment om na de feestdagen eens kritisch te kijken naar jouw interieur en de spullen die je om je heen hebt staan.
Stel jezelf de vraag: “Wat zegt dit interieur over mij en hoe voel ik mij hierbij?”.

Een belangrijke eerste stap is om jouw spullen de juiste plek te geven. De kans is dan kleiner dat spullen gaan slingeren en dat je het overzicht kwijt raakt van wat je in huis hebt staan. Hierdoor voorkom je onnodige aankopen, waar je later spijt van krijgt. Opruimen dus!

Wat vertelt jouw interieur?

Als het goed is heb je na het opruimen een lege canvas waar wij samen mee aan de slag kunnen. Wij hoeven niet gelijk alles rigoureus te veranderen in jouw interieur. Wij kunnen het beste beginnen met kleine aanpassingen, zo houden wij het overzichtelijk. Door bijvoorbeeld de wanden een andere kleur te geven of te kiezen voor behang geven wij jouw interieur een andere dimensie. Er zijn zoveel prachtige behangsoorten die jouw interieur meer gelaagdheid kunnen geven. Wij geven jou graag inzicht in wat de mogelijkheden hierin zijn.


Bij studio ANIKO werken wij altijd van groot naar klein. De grote basiselementen beslissen namelijk de ‘look’ en ‘feel’ van jouw interieur. Dit zijn de wanden, de vloer, verlichting en raambekleding. Vervolgens kijken wij naar meubilair wat bij het geheel en bij jou past. Pas als de basis gelegd is, passen wij de accessoires toe die wij als de sieraden van de woning beschouwen.
Het ultieme gevoel van eigenheid in jouw interieur bereiken wij met de laatste stap; het prikkelen van de zintuigen door gebruik te maken van heerlijke geurkaarsen, prachtige bloemen en niet te vergeten de juiste muziek die bij jou past. Met deze ontwerpfilosofie vertelt jouw interieur jouw persoonlijke verhaal.

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Jij bent uniek en zo ook jouw interieur. Met jouw interieurwensen en onze stijl en visie, zijn wij ervan overtuigd dat wij samen jouw ideale interieur kunnen verwezenlijken. Wij weten hoe wij middels het doorvoeren van zowel kleine aanpassingen als totale transformaties de juiste snaar kunnen raken om jouw interieur boekdelen te laten spreken.

Wij helpen je graag in alle stappen van het proces om van jouw interieur een droominterieur te maken.
Bekijk onze diensten op deze pagina en neem gerust contact met ons op. 

Team studio ANIKO

LATEN WE VAN JOUW DROOM REALITEIT MAKEN!

Elk interieur hoort een verhaal te vertellen.
Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe wij jouw identiteit naar jouw interieur kunnen vertalen.

Met jouw interieurwensen en onze stijl, zijn wij ervan overtuigd dat wij samen een visie tot leven wekken.